Intohimona jatkuva kehittyminen

Puhakka-9142-webOlen Pirjo Puhakka, johtotehtävissä toimivien ammatticoach sekä ammatticoachien työnohjaaja.

Löysin coachingin useita vuosia sitten, ja innostuin heti. Coaching on erinomainen keino auttaa johtotehtävissä toimivia onnistumaan työssään ja löytämään hyvä tasapaino elämässään.

Minua ohjaa työssäni vahva usko siihen, että jokaisella on käyttämättömiä voimavaroja, ja haluan auttaa näiden voimavarojen löytämisessä ja käyttöönottamisessa. Haluan rohkaista asiakkaitani menemään oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, koska uskon, että näin voi kehittyä eniten. Haluan myös omalta osaltani olla edistämässä kestävää kehitystä auttamalla johtotehtävissä toimivia kehittymään paremmiksi itsensä ja ihmisten johtajiksi, mistä hyötyvät sekä yksilöt että organisaatiot.

Asiakkaideni mukaan olen hyvä kuuntelija, ja osaan auttaa uusien näkökulmien havaitsemisessa ja erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen löytämisessä. Vahvuuteni on keskittyä olennaiseen sekä kyky haastaa ja rohkaista asiakastani. Asiakkaideni mielestä työskentely kanssani on innostavaa.

Odotan coachattaviltani aitoa halua tehdä muutos omassa toiminnassaan, sekä valmiutta tehdä töitä muutoksen aikaansaamiseksi. Toimin coachina sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Olen ICF:n (International Coach Federation) sertifioima ammatticoach (PCC-tason sertifiointi). Oman coaching-osaamiseni jatkuva kehittäminen on minulle tärkeää. Valmistuin coachien työnohjaajaksi (Coaching Supervisor) 2018, minkä lisäksi toimin myös ammatticoachien Mentor coachina. Olen jo vuosia ollut itse säännöllisessä työnohjauksessa, ja työnohjaajani (Coaching Supervisor) ovat olleet kansainvälisesti arvostettuja ammatticoacheja Irlannista ja Intiasta.

Energiaa saan päivittäisistä ulkoiluista koirani kanssa meren rannalla tai lähimetsissä. YIN-jooga on minulle tärkeä tapa rauhoittua ja huoltaa itseäni. Lähellä sydäntäni ovat perheen kanssa matkustaminen, puutarhanhoito, lukeminen ja hyvä ruoka. Nautin vuodenajoista ja niiden tuomasta vaihtelusta elämään ja harrastuksiin. Tärkeä mielenmaisemani on edessä avautuva hiihtolatu, joka odottaa hiihtäjää.

Kuva: Anna Dammert

Ajankohtaista

Sain vuoden kestävän coachien työnohjaajakoulutuksen päätökseen syksyllä 2018 CSA Diploma Certificate - 2017-2018 P. Puhakka *** Lue täältä haastatteluni Lakimiesuutisissa: Lakimiesuutiset

PCC_WEB (2)